Психолог Курси НЛП

у місті Дніпро

нлп

Як НЛП може допомогти вашому особистому розвитку?

Ви навчаєтесь і розвиваєтеся в груповому середовищі з однодумцями. Ви здивуєтеся, скільки людей приходять на курси НЛП-практиків виключно для особистісного розвитку!

НЛП — це не просто набір технік (хоча є деякі дивовижні та надзвичайно успішні).

НЛП — це допитливість і бажання експериментувати, це життєві навички та підхід до життя, якому варто навчитися.

НЛП— це цікавитися процесами, які ви запускаєте, проникнути в них, а потім внести зміни, щоб досягти змін або результатів, яких ви хочете.

Психолог Курси НЛП

Запрошуємо Вас на потужний та приголомшливий за силою змін тренінг.

Це спеціально розроблена програма, що складається з 5 модулів, для оволодіння теоретичними знаннями та практичними навичками в галузі нейро-лінгвістичного програмування (НЛП) та подальшого їх застосування для досягнення успіху в бізнесі, кар’єрі, відносинах та особистісному розвитку.

НЛП – це особливе ставлення до світу та методологія з чітко розробленою системою прийомів. (Р.Бендлер)

НЛП – це знання, а головне, практичні навички, що допомагають розвинути впевненість у собі та добиватися успіху у улюбленому виді діяльності. Це перший практичний крок до зміни свого життя на краще бік.

НЛП – дбає про підвищення якості розуміння між людьми. Освоївши курс НЛП, Ви зможете зрозуміти, як гармонізувати своє життя. Ви дізнаєтесь про те, як підключити величезний досвід успішних людей до вирішення важливих вам завдань.

У практичному аспекті НЛП – це мистецтво та наука про особисту майстерність. Це практичне керівництво, що дозволяє досягти тих результатів, яких ми прагнемо цьому світі. Це опис того, що створює різницю між видатним і звичайним. (Дж. О’Коннор, Дж. Сеймор)

Я переконаний, що ми обмежені лише нашим мисленням… якщо ми можемо змінити своє мислення, ми зможемо змінити наші результати!

Олександр Томін

Тривалість 1 модуля 

5 днів:

Ср, Чт, Пт з 18:00 до 22:00,
Зб з 11:30 до 18:00.
Нд з 10:00 до 18:00 обід з 13:00 – 14:00
Модуль проходить раз на місяць.

Тренера

нлп курси

Олександр Томін

ЗАСНОВНИК УКРАЇНСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ НЛП
Сертифікований тренер НЛП
Сімейний психотерапевт.
Психолог Курси

Олена Григорук

Сертифікований практик НЛП
Специалист по регрессивному гипнозу.
Диплом за фахом "Когнітивний психолог"

Сертифікація

Останній модуль є підсумковим. На ньому всі учасники сертифікуються у процесі практичної роботи за стандартами, встановленими міжнародною асоціацією НЛП. При успішному складання іспиту учаснику програми видається сертифікат Української Асоціації НЛП міжнародного зразка та надається кваліфікація НЛП-Практик (NLP Practioner), який має силу у світовому співтоваристві НЛП.

Питання полягає в тому, чи ви настільки сильно хочете особистого розвитку, щоб інвестувати в себе? Одне можна сказати напевно, якщо ви нічого не робите для свого особистого розвитку, ви не розвиватиметеся самі і мало що зміниться у вашому житті. Вибір за вами.

Олександр Томін

Ось що пишуть про нас наші клієнти

30 хв безкоштовно

Отримайте безкоштовну оцінку справи вже сьогодні!

Підібрати психолога

Зв'яжіться з Олександром Томіним в месенджерах.

нлп

Зв'яжіться з Оленою Григорук в месенджерах.

olena removebg preview